DIT DOEN WE

 

ADVIES

Onderhoud en renovatie is ons vak. We geven u graag advies over het realistisch, maakbaar en betaalbaar onderhouden van uw vastgoed.

 

REALISATIE

Het werk dat ons team voor u kan verzetten is specialistisch en divers.

Van het buitenschilderwerk van een historisch pand tot volledige renovaties van bedrijfspanden, woningen en scholen.

ADVIES

We gebruiken onze kennis, ervaring en onze visie op het rendabel beheren van vastgoed graag voor een deskundig advies dat realistisch, maakbaar en betaalbaar is en waarmee u uw vastgoed (weer) een toekomst geeft.

Graag delen we ook het brede netwerk dat we hebben opgebouwd. Dat levert een goed onderbouwd advies en een stevig plan op. Ons advies houdt niet op bij het beantwoorden van vragen. Wij onderzoeken ook graag de minder voordehandliggende mogelijkheden, we bieden alternatieven en denken aan de gevolgen.

REALISATIE

natuurlijk, bij elk project draait het om het resultaat. Maar ook de route daar naartoe, de relatie maakt het verschil. Bij ons telt: ‘beperkte overlast, optimale service’. De uitvoering van de diverse werkzaamheden zorgt altijd voor een aanpassing in het dagelijkse leven. Echter, door te blijven communiceren over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering zorgt het team van Peter van de Kerkhof ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden zo min mogelijk als overlast worden ervaren.

Divers vastgoed
De werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse taak van het team zijn zeer divers te noemen. Dat ziet u terug bij onze referenties, maar ook in onze specialiteiten. Als team zijn we bovendien gewend om vastgoed in de breedste zin van het woord aan te pakken. Van woningen tot kantoren, van scholen tot bedrijfspanden.

Duurzaamheid en energieverbruik
Uiteraard kiezen we doorgaans voor de meest energie-duurzame oplossingen. Dat hoort bij ons manier van denken en uitvoeren. Denk dan aan de keuzes voor beglazing en de materialen en keuzes bij binnenrenovatie. Wij geven duurzaamheid een praktische vertaling; wat is nuttig en noodzakelijk. Oplossingen die maakbaar zijn, maar ook betaalbaar. Want we houden bij (extra) investeringen in duurzaamheid rekening met de terugverdientijd.

ONZE ZES STAPPEN

STAP 1    wensen inventariseren

STAP 2    wensen meetbaar maken

STAP 3    situatie in kaart brengen

STAP 4    plan maken

STAP 5   aan het werk 

STAP 6   afronden en monitoren 

Van de Kerkhof onderhoud & renovatie • 073 822 06 68  •  info@vdkdenbosch.nl